Bloembollen zijn er in verschillende soorten en maten. Tulpen, narcissen, hyacinten, maar ook alliums en bijvoorbeeld het blauwe druifje. Wij helpen u graag met het soort wat u zoekt.

Hoewel de gewone gele narcis met z’n trompetvormige bloem het meest bekend is, is ons narcissensortiment enorm gevarieerd. De bloeitijd vindt gespreid in het voorjaar plaats en kan bij keuze van het juiste sortiment een periode van wel twee maanden omvatten. Kleuren als geel, lila, roze, amberkleurig, wit, oranje en zelfs groen, of combinaties hiervan zijn tegenwoordig allemaal leverbaar.

Naast de van oorsprong geurende meerbloemigen en poëticussen –ook wel dichtersnarcissen genoemd- zien we tegenwoordig ook bij de grootbloemige narcissen geurende variëteiten verschijnen. De Poëtaz narcissen, zoals Sir Winston Churchill, Cheerfulness, Yellow Cheerfulness en Geranium verspreiden eveneens een lekkere geur.Ook qua vorm zijn er nu verschillende mogelijkheden, waarbij met name valt te denken aan Papillon narcissen, gekroesde typen en de cyclamineusnarcissen, die de laatste jaren in vele nieuwe kleuren zijn geïntroduceerd. Kortom, genoeg ontwikkelingen die een stimulans kunnen zijn voor uitbreiding van uw narcissen sortiment!